(تشيكن رووووووول)
المقادير :
فراخ بانيه عدد 6 قطع (حسب الرغبة)
زعتر + ملح + فلفل اسود
بودرة بصل (حسب الرغبة)
ثوم مفروم (مهم جدا)
دقيق + لبن مع بيض + بقسماط
جبنة شيدر مدخنة (خلي الراجل يدهالك من غير ميقطعها)
جبنة موزيرلا (حسب الرغبة)
لانشون فراخ مدخن (او حسب الرغبة)
تمسكي قطعة الفراخ البانية وعليها من فوق كيس بلاستك عشان لما تدقيها متتقطعش منك
وقبل مدقيها لو تخينة فتحيها واكيد انتو عارفين ازاي تتفتح
وقبل مدقيها لو تخينة فتحيها واكيد انتو عارفين ازاي تتفتح
هتبقى بالمنظر ده
وبعدين تقومي جايبة الفراخ وشة فلفل اسود مع ملح مع زعتر وادهني بيها من فوق ومن تحت
وبعدين تقطعي الانشون ثلاث بالشكل ده
والجبنة الشيدر كمان كده وحاول لو الفراخ البانيه مش عيضة متقطعهاش تخينة عشان تعرفي تلفيها
وبعدين تحطيها بالمنظر ده وتلفي الفراخ وده مهم جدا بالطول مش العرض عشان تقى مطولة معاكي
وهتبقى بالمنظر ده
وعلى طول حطيها في الفريزير ربع ساعة عشان تبقى نص متجمدة
ومتفتحش منك
وبعدين تجبيها الاول تحطيها في الدقيق وبعدين اللبن والبيض وبعدين البقسماط
وحاولي وانتي بتحطيها في البقسماط تتكي عليها شوية عشان تقفل اكتر
وبعدين هتحمريها في زيت غزير ومغلي جدا وحطيها براحة واول لما تحطيها تخلي النار مش حامية متوسطة عشان تستوي من بة ومن جوة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق