الخميس، 10 مايو 2012

تشيكن رولز

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

(تشيكن رووووووول)

المقادير :


فراخ بانيه عدد 6 قطع (حسب الرغبة)


زعتر + ملح + فلفل اسود


بودرة بصل (حسب الرغبة)


ثوم مفروم (مهم جدا)


دقيق + لبن مع بيض + بقسماط


جبنة شيدر مدخنة (خلي الراجل يدهالك من غير ميقطعها)


جبنة موزيرلا (حسب الرغبة)


لانشون فراخ مدخن (او حسب الرغبة)

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

تمسكي قطعة الفراخ البانية وعليها من فوق كيس بلاستك عشان لما تدقيها متتقطعش منك
وقبل مدقيها لو تخينة فتحيها واكيد انتو عارفين ازاي تتفتح





&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

هتبقى بالمنظر ده






&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وبعدين تقومي جايبة الفراخ وشة فلفل اسود مع ملح مع زعتر وادهني بيها من فوق ومن تحت



&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&


وبعدين تقطعي الانشون ثلاث بالشكل ده


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

والجبنة الشيدر كمان كده وحاول لو الفراخ البانيه مش عيضة متقطعهاش تخينة عشان تعرفي تلفيها


&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&


وبعدين تحطيها بالمنظر ده وتلفي الفراخ وده مهم جدا بالطول مش العرض عشان تقى مطولة معاكي



&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&


وهتبقى بالمنظر ده
&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&
وعلى طول حطيها في الفريزير ربع ساعة عشان تبقى نص متجمدة
ومتفتحش منك



&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&



وبعدين تجبيها الاول تحطيها في الدقيق وبعدين اللبن والبيض وبعدين البقسماط

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

وحاولي وانتي بتحطيها في البقسماط تتكي عليها شوية عشان تقفل اكتر





&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&


وبعدين هتحمريها في زيت غزير ومغلي جدا وحطيها براحة واول لما تحطيها تخلي النار مش حامية متوسطة عشان تستوي من بة ومن جوة

&& تشيكن رول (بتاع مؤمن) وريزو (بتاع كنتاكي) بجد مش هزار من مطبخ godee2030 بالصورة &&

بصي انا اقطعتها ازاي بقت عاملة ازاي من جوة وكفاية الطعم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق